Om mig

Jag är kinesiolog  med intuition och djup.

Min glädje är att arbeta med personer som vill vidare i sina liv och som kanske stagnerat i kroppen eller sinnet.


I mitt personliga sökande har kinesiologin gett mig den största förändringen i livet. Den har gett mig tillgång till min kropps kunskap.

Kinesiologin kan inte svara bortom denna min kunskap utan den plockar alltid ur vad jag kan och ger till dig i den ordning du kan ta emot detta.

Eftersom jag tycker om att gå på djupet har det lett till många kurser och därmed en stor verktygslåda med många spännande metoder att arbeta med


Min personliga utveckling har varit lång och insiktsfull.

Det började när jag var 35 år och fick gjort och tolkat mitt horoskop. Det gav mig en insikt om att, aha jag känner igen detta, det är därför jag reagerar så här. Förstod en del av mig och vad jag visade andra. En spännande insikt som gav mersmak och jag började läsa mer om astrologi för att förstå mig och personer i min omgivning.


Böcker är en del av mitt liv, jag älskar att läsa. Att upptäcka att det finns andra människor runt om i världen som tycker o tänker som jag.  Efter den här upptäckten ändrades delvis mina val. Jag hittade bra och givande litteratur om att förstå och få insikt om och hur jag kunde återupptäcka mig.


Det fanns också möjlighet att göra regressioner både enskilt och i grupp. Rebirthing var något annat som jag testade.

Jag ville bli fri från mitt förflutna som kändes som en enorm ryggsäck av begränsningar.

Längtade efter det som vibrerar i kroppen när man gör rätt sak. Att hitta en lätthet.


Hittade till karnevalssamban med musiken som gör att kroppen spritter när rytmen finns i kroppen. Den musiken finns med mig  i mitt hjärta och där trumman tar tag i mitt djup.


Människor runt omkring var bittra, besvikna och hade ont. Jag ville och vill fortfarande visa att det finns något annat. Det måste finnas någonstans djupt där inne. Något som vill se bortanför lidandet i våra innersta krypin, där det ligger säkert och trycker.


Kom i kontakt med en typ av healing som gav mig ett verktyg att jobba med. Efter några år kändes det för inrutat. Symbolerna la sig i vägen för att få kontakt med energin så där slutade jag använda den.


Kom allt mer in på böcker om andlighet på olika sätt, olika sätt att ta hand om och släppa sånt som är i vägen för att jag ska utvecklas till att bli mitt jag.


En typ av healing såg till att jag kom iväg till de kurserna för att lära mig en enklare form av healing utan symboler och liknande. Det kändes väldigt befriande och gjorde det lättare att känna energierna. Det gav en annan lätthet i arbetet.


Jag är ju nyfiken av mig, alltid finns något nytt att lära.

Hittade en annan kroppsprocess, Barsbehandling där du kan släppa gamla inprogrammerade tankemönster i din hjärna. Du kommer ner i ett meditativt tillstånd väldigt snabbt, hjärnvågorna hamnar på en helt annan nivå. Det ger ett sådant lugn.

På samma sätt är det bra att ställa öppna frågor. Vad mer är möjligt? Utan att förvänta dig ett talat svar, utan svaret kan komma i en upplevelse eller att du hör någon prata.


På det sättet kom Kinesiologin till mig. Jag hörde någon berätta om en process i kroppen som klarades ut med kinesiologins hjälp. Jag måste bara veta mer.

Kroppen är ett sådant fantastiskt instrument som med balanserande hjälp kan klara att hela sig själv. Sen att det går att prata med kroppen utan att ta med hjärnan är fantastiskt. Jag behöver inte tänka ut vad som ska göras utan kroppen vet vad den vill ha av mig. Detta använder jag dagligen, bl.a får kroppen välja vad den vill äta och dricka. Om jag någon gång kör över mig i detta märks det genast. Magen känns inte bra till exempel.

Jag kollar också vad kroppen vill ha för vitaminer och mycket annat. Det finns egentligen inga gränser för vad man kan fråga om.


I detta sammanhang kom jag in på kroppens flöden och var går de banorna. Då var steget nära till att lära om bindvävsmassage. Det är en stor samling flöden som går i bindväven och som är beroende av fri passage fram och tillbaka mellan kroppens organ. Dessutom går nervbanorna där som leder in i ryggraden och ner till svanskotan och vidare ut i kroppen.

Det är där i bindväven vi samlar våra slaggprodukter och genom massagen kan vi frigöra dessa.Är skelettet snedställt och ryggraden sned får vi ont och blockerar även nervbanornas tillförsel.

Där kommer dornmetoden på plats som på ett enkelt sätt med självhjälpsövningar kan balansera upp skelettet.

Tillsammans med Breussmassagen gör det stor skillnadDet var ett tag sen jag höll på med att dansa och jag saknade musiken och speciellt ljudet av trumman. Detta ledde mig till en träff där vi skulle göra en trumresa och hitta vårt kraftdjur. Så spännande och så rätt för mig. Trumman är ett fantastiskt instrument, så grundande och det är som att komma hem.


Blev i och med detta influerad att att fortsätta på den schamanska vägen och jag gick vidare med att lära mig de traditionella tekniker som ingår. Hur spännande var inte detta, en helt ny värld öppnade sig och kroppen skrek jaa, detta vill jag.

Det saknas idag, vardagsmagin kring elden med trumman som guide, till ditt inre mer grundade jag.


När jag ser hur alla bitar faller på plats och ger en helhet med orden flöde,balans och att vara grundad i sig själv. Det ger mig en fantastisk känsla  av att vara levande i nuet.

Nuet var tidigare för mig något avlägset.


Livet går vidare och det finns hela tiden nya upptäckter att göra.


Kom i kontakt med Meta Health eller Metamedicin.

Där kan man genom hjärnröntgen se hur våra symptom ger som blixtnedslag i våra hjärnor. Samma symptom ger samma nedslag hos olika personer. Den mentala delen är otroligt viktig för hur vi mår och hur vi tar in det mentala i våra kroppar.

Det är ett otroligt bra redskap att diagnosticera.


Human design är ett sätt för oss att veta hur vi fungerar och hur vi ska ta våra beslut i detta livet. Gör vi som vi är upplärda får vi det antagligen svårare att förverkliga oss själva. Det finns 5 olika typer: Manifestor, Projector, Generator, Manifesting Generator och Reflektor. Alla fungerar på olika sätt och vi mår bra av att veta vem vi är.

Med hjälp av sina födelsedata hittar man sin karta över den person man är.

Helt underbart.


Nu har jag kommit in till själsnivån, där själen får uttrycka sig själv på sitt gudomliga sätt. Med hjälp av soulrealignment och den tekniken kanaliserar jag

själens önskan att vara och göra här och nu. Det går att rensa den negativiteten, som ger dig dina blockeringar att inte leva fullt ut, som den gudomliga varelse som du är.


Det har varit ett tufft liv utanför vardagens teaterskrädderiarbete. Ett ständigt sökande efter att komma "hem". Det måste finnas något bortanför vardagens slit i denna tredje dimensionen. Vi har ju ändå valt att komma hit eller är det så att vi bara ska uppleva att vara i en kropp.

Undrar hela tiden varför vi gör det så svårt för oss själva? Varför alla dessa dramer och trauman?

Livet är som en såpopera, eller vad tycker du?